Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účel registrace uživatelského účtu

  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Milujeme Jizerky,z.s.., IČO 09623141 se sídlem ul. Vodní 1505/36, Jablonec nad Nisou, 46601, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu Ustí nad Labem v oddílu L, vložce 12823 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • fakturační adresu
  • dodací adresu
  • historii objednávek

 

        2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zřízení a administrace uživatelského účtu
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

        3.Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

  •  . zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel eshopu www.obchod.milujemejizerky.cz, společnost Shoptet.cz

se sídlem: Rohanské nábř. 17, 186 00 Praha 8-Rohanský ostrov5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

       4. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

       5.Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpět vzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení